Om oss

På disse nettsidene finnes det informasjon om en av de mest populære sportene i verden, nemlig golf. Dette er en sport som er relativt enkel å lære seg, og som i utgangspunktet ikke krever altfor god fysisk form. Dermed er golf en sport som passer for alle og enhver – uansett alder og kjønn. Golf er en flott, sosial sport som er både relativt billig, sunn og ikke minst gøy.

Her finnes det blant annet informasjon om golfens opprinnelse, regler og kurs. I tillegg finnes det tips om hva man som nybegynner må skaffe av utstyr, samt hvordan man forbedrer teknikken sin. For at golf skal være underholdende må man føle at man behersker sporten, og det kan derfor være lurt å benytte disse sidene til å få informasjon både om golfteknikk og hvilke kurs som kan være aktuelle å ta.

I tillegg gis det en rekke tips til golfdestinasjoner for de som ønsker å kombinere golf og ferie. Den norske golfsesongen er relativt kort på grunn av lange, snøfylte vintre. Dette er imidlertid ingen hindring for å spille, ettersom det finnes en rekke populære golfkomplekser rundt om i verden. Hva er vel bedre enn å kombinere en badeferie eller opplevelsesreise med litt golf?

Disse nettsidene har kort fortalt hensikt til å gi leseren kunnskap om golf, og forhåpentligvis øke interessen blant de som er nysgjerrige på hva denne sporten innebærer. Antallet golfspillere og golfklubber i Norge øker stadig, men det er alltid plass til flere. Tenk på de mange fordelene som golf tilbyr, kanskje du vil begynne med sporten selv? Golf er populært som aldri før.