Dra på en uforglemmelig golftur!

Den norske golfsesongen er relativt kort, fordi vi lever i et land med svært skiftende vær, og sommeren kun varer i tre måneder. For mange er dette en fortvilelse, da de gjerne skulle gått rundt på gressbanene og spilt golf året rundt. I andre deler av verden derimot er dette mulig, derfor ligger forholdene til rette for at nettopp du kan ta med deg noen du er glad i på en uforglemmelig golftur.

En langhelg i Spania med dine beste venner med golfspilling i fokus, eller en uke med familien kombinert med soling og bading, vil være den perfekte utflukt for deg som liker å spille golf. Her finner man fantastiske baner som står klare for spill året rundt. Derfor er det ingen grunn til å fortvile, det er bare til å pakke sammen utstyret og komme seg på flyet med en eneste gang.

golf coursesDet er ikke bare i Spania man kan spille golf året rundt, men alle de sydlige landene vil ha et bredt utvalg av golfbaner. Derfor har du muligheten til å dra til din drømmedestinasjon for å spille din favorittsport. Og hvem vet – kanskje dette vil gjøre hele familien interessert i å spille også? Eller kanskje dette legger til rette for et utdrikningslag utenom det vanlige? Uansett formål, vil en slik tur bli et minne for livet, og mest sannsynlig vil du komme tilbake for mer.

Begrensningene finnes altså kun i ditt hode. Fordi man ikke kan spille golf i Norge året rundt, vil det ikke si at man ikke får spilt golf. Mulighetene er der ute for å spille hvor som helst, nesten når som helst. Med litt undersøkelse og innsats vil du finne frem til din drømmeferie med golf inkludert i planene. Det ekstra fine er at du kan spille golf i utlandet uansett hvem du er på ferie med, enten det er familien, besteforeldre eller guttegjengen, alle spiller golf.