5 grunnleggende svingtips som forbedrer spillet ditt

5 fundamental swing tips that improve your gameNoe av det viktigste innen golf er en god golfsving. For å få til en god golfsving kreves det både presis timing og god teknikk, både når det gjelder grepet, plasseringen av fingrene, og plasseringen og bevegelsene med golfkøllen. Det skal veldig lite til for at noe går galt i løpet av svinget, noe som resulterer i et feilslag. Her får du 5 grunnleggende svingtips som forbedrer spillet ditt og som dermed vil øke spillegleden din mens du er ute på banen. Det viktigste er å trene, trene og fortsette å trene.

1. Et av de viktigste tipset når det gjelder å få en god golfsving er å holde køllehodet i riktig posisjon. Ved å treffe ballen riktig med køllehodet sikrer du at ballen går rett og langt. For å oppnå dette må du ha et stødig svingplan.

2. Timingen i golfsvinget er dessuten veldig viktig. Du må opprettholde en jevn hastighet gjennom hele svinget. Det hjelper ikke å ha et stødig svingplan, hvis du ikke beholder riktig hastighet gjennom hele banen.

3. Grepet du holdet køllen med er dessuten av ytterste viktighet. Pass på at du ikke har et for stivt grep, da dette hemmer bevegelsen av køllen. Hvis du er sår og sliten i armer og hender etter å ha spilt en runde, er grepet ditt for stramt.

4. For å få til det beste golfsvinget er det helt nødvendig å trene mye. Jo mer tid du bruker på å trene, jo bedre blir du som spiller. Dette kan gjennomføres både ute på banen og på treningsfeltet, så lenge du får mest mulig praktisk trening.

5. Det er viktig å være i god fysisk form for å kunne utøve et godt golfsving. Du bør trene opp både styrken din og mykheten for å kunne få til et best mulig slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *