5 enkle steg for å finne riktige golfkøller til kvinner

right golf clubs for women

right golf clubs for womenDet er dessverre slik at de aller fleste golfkøller er laget for menn. Derfor kan det være veldig vanskelig for en kvinne å finne passende golfkøller, for å ikke å snakke om komplette golfsett. Kvinnelige golfspillere har andre krav til golfkøller på grunn av at de har ulik kroppsbygging i forhold til menn. Det viktigste å tenke på når man skal finne riktige golfkøller er lengde, vekt og design.

Flere og flere selskaper som tilbyr golfutstyr har nå begynt å produsere egne serier også kvinner. Disse produsentene tar kvinnenes høyde og vekt med i betraktningen, og lager spesialtilpassede golfkøller. I tillegg er det selvfølgelig slik at kvinner gjerne er mer opptatt av mote, slik at golfkøller til kvinner har stort fokus på design. Delvis på grunn av design-fokus, og delvis på grunn av den begrensede målgruppen, er imidlertid golfutstyr til kvinner dyrere, enn tilsvarende for menn. Derfor må man regne med å måtte bruke ekstra mye penger på golfutstyr, dersom man er kvinne.

For å finne de riktige, kvinnevennlige golfkøllene kan man følge disse fem enkle stegene.

1. Spør eksperter: Spør eksperter om råd og om mulig prøv ulike køller slik at du enklere kan finne ut hva du er ute etter.

2. Angi et budsjett: Vurder om du er villig til å bestille spesialtilpassede køller – til en langt stivere pris.

3. Bestem behovet: Vurder hvorvidt du trenger et komplett sett med 14 køller. Hvis du klarer deg med et halv sett er det mye mer å velge i.

4. Bestem preferanser: Vurder dine egne preferanser når det gjelder vekt, lengde og type golfkølle. Dette avhenger i stor grad av hvilket nivå du er på, men også av egne preferanser.

5. Vurder design: Det siste momentet som må bestemmes er hvilket design du ønsker å golfkøllene. Det er kanskje bare et lite utvalg som oppfyller alle kravene dine, men hvis du har muligheten til å velge det designet du liker best vil dette gi ekstra spilleglede.