3 prinsipper for et pålitelig golfslag

3 principles for a reliable golf shotFor drevne golfspillere som legger vekt på golfteknikk, er det en selvfølge, men for andre kan det være ny informasjon. Det er nemlig 3 viktige regler som gjelder når man skal slå et golfslag. Det først man skal tenke på er å kontrollere retningen av kølla i forhold til hvor hullet er. Dette gjør man ved å se for seg en stor plate som støttes på skuldrene, mens hodet stikker ut gjennom et hull i platen.

Flere prinsipper

Det neste prinsippet skal fortelle noe om fleksibiliteten til golfkølla gjennom svingradiusen. Det er viktig å vite at man skal vri denne gjennom svingen, men at køllehodets flate på slutten av svingen skal tilbake til riktig posisjon slik at golfballen går i den retningen man ønsker. Dette medfører mange timers trening og gjentatte forsøk.

Det tredje prinsippet handler om kraftoverføring. Som de fleste forstår, må det stor kraft til for å flytte ballen flere hundre meter, selv om golfballen er formet slik at den skal ha minst mulig friksjon med luften og være så aerodynamisk som mulig. Gjennom riktig kraft i svingen, vil man treffe ballen med den ønskede kraften. En slags forsinkelse skapes i det køllen svinges nedover, og man får til en ekstra kraft som da forflyttes over til det andre legemet, som er golfballen. Den potensielle energien i kølla vil da overføres i en motsatt vektor, om man er heldig, i retning hullet.

Dersom man sliter med teknikken og heller vil teste ut de nye spillene på online casino app, kan dette være en fin avveksling. Golf er tross alt en idrett som krever utallige treningstimer og perfekt teknikk, og da kan en pause i ny og ne være viktig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *